Huoltajien Wilman käyttö sujuvaksi

Eri kieliryhmien vanhempia kutsutaan koululle opettelemaan Wilman käyttöä. Tilaisuudet voidaan pitää eri kieliryhmille eri ajankohtina koulupäivän aikana tai illalla pitkin kouluvuotta. Toimiva ryhmäkoko on korkeintaan 10 vanhempaa. Tilaisuudessa on mukana koulun oman äidinkielen opettaja tai tulkki. Koulun edustajana voi olla myös resurssiopettaja, luokanopettaja tai S2-opettaja. Myös ylempien luokkien oppilaita voi pyytää avuksi, jolloin oppilaat voivat saada korvauksen tehdystä työstä esimerkiksi lahjakorttin kirjakauppaan tai elokuvalipun.

Wilman käytön opetuksen voi toteuttaa myös perhekohtaisen aloituskeskustelun yhteydessä tai erikseen sovittavana ajankohtana. Tulkki voi olla mukana tarvittaessa.

Katso erilliset ohjeet tulkin tilaamiseen Helmi-intrasta. Helmeen pääset miltä tahansa päätteeltä osoitteesta ovi.edu.hel.fi. Tarvittavat helsinki1-tunnukset saat sähköpostitse osoitteesta helsinki1@edu.hel.fi.

Tulkki kannattaa tilata noin 1-2- viikkoa ennen sovittua tapaamista.

Wilmaan löytyy ohjeita englanniksi, venäjäksi ja somaliksi myös täältä: http://www.hel.fi/www/Helsinki/fi/paivahoito-ja-koulutus/perusopetus/yhteistyo/wilma/

Wilman tuntimerkinnät on käännetty somaliksi, venäjäksi, viroksi, arabiaksi ja englanniksi ja ne löytyvät näiltä sivuilta.

Taso
Tiimi
Yhteisö
Kehittäjätiimi

Aino Kiriama
Kontulan ala-aste

Tuija Lujanen-Lampi
Mustakiven ala-aste